Yleiset häälahjaideat, häälahjan ostajan opas

Häälahjan ostajan opas 2021 – mitä lahjaksi hääparille?

häälahjan ostajan opas

Häälahja etsinnässä? Kaipaatko vinkkejä häälahjan ostamiseen? Kokosin tähän artikkeliin lyhyen häälahjan ostajan oppaan vuodelle 2021 ja bonuksena muutaman varteenotettavan häälahjavinkin. Kannattaa lähteä pohtimaan häälahjaa seuraavien kysymysten kautta:

Onko hääparilla lahjalista?

Häälahjan valinta kannattaa aloittaa selvittämällä, onko hääpari laatinut lahjalistan. Onko hääparilla jotain tiettyjä lahjatoiveita vai haluaako hääpari lahjaksi rahaa? Onko hääparin lahjatoiveena esimerkiksi jokin tietty design-esine? Jos hääparilta löytyy lahjalista, häälahjan ostaminen on tehty helpoksi, valitset vain listalta budjettiisi sopivan häälahjan.

Mikä on sopiva häälahjasumma?

Seuraavaksi on tärkeää miettiä, millainen on sinun budjettisi. Kuinka läheinen hääpari on sinulle? Kuinka paljon olet valmis laittamaan rahaa häälahjaan? Hintavat lahjat kannattaa ostaa porukalla ja näin pystyt säästämään, jos kesällä on tulossa useammat hääjuhlat tai budjettisi on muuten tiukka.

Sopiiko lahja varmasti hääparin luonteeseen?

Ei ole kenenkään etu, että hääpari saa lahjaksi tavaroita, joita he eivät tarvitse tai lahjakortteja paikkoihin, joissa he eivät halua käydä. Pitkään yhdessä ollut pari tuskin tarvitsee häälahjaksi uusia astioita tai lakanoita. Kannattaakin olla tarkkana ja valita häälahja, joka sopii varmasti parin tyyliin.

Raha on siitä hyvä häälahjaidea, että sillä voi toteuttaa parin yhteisiä unelmia tai maksaa häiden kuluja. Monesti hääparit toivovatkin rahaa esimerkiksi juuri häämatkaa tai muita suuria hankintoja varten.

Myös elämyksellinen häälahja on varteenotettava vaihtoehto, kun halutaan antaa hääparille yhteisiä muistoja, mutta ei täyttää hääparin nurkkia uusilla tavaroilla. Kokemus säilyy mielessä ikuisesti ja muistuttaa hääparia yhdestä heidän elämänsä tärkeimmästä päivästä.  

hääpari iglussa

Mitä häälahjaksi vuonna 2021?

Sitten tullaakin mielenkiintoisen ja vaikean kysymyksen äärelle: mitä häälahjaksi vuonna 2021? Tänä vuonna suosittelen valitsemaan aineettoman häälahjan tai muistamaan hääparia rahalahjalla. Kokosin tähän muutaman aineettoman häälahjaidean Elämyslahjojen valikoimasta:

  • Panimovierailu ja 4:n oluen tasting soveltuu loistavasti häälahjaksi rennommalle hääparille, joka on laadukkaan mallasjuoman ja käsityöläisoluiden ystävä.
  • Parihaaste panssarivaunulla tarjoaa hääparille adrenaliinipitoista kruisailua suuren maailman tyyliin. Elämyksen aikana sekä morsian että sulhanen pääsee ajamaan rynnäkköpanssarivaunua ja ampumaan harjoitusmaaleja kohti airsoft-konekiväärillä. Kummankin ajosuoritukset arvostellaan ajolinjan, tilannenopeuden ja osumatarkkuuden perusteella ja lopuksi hääpari saa diplomin muistoksi.
  • Wine in the Woods on täysin uudenlainen viininmaisteluelämys keskellä Nuuksion metsää. Hääpari pääsee nauttimaan luonnonläheisestä aistielämyksestä, johon lähiympäristö ja raikas metsä tuo oman maukkaan lisänsä.
  • Klassinen hieronta tarjoaa yhteisen hemmotteluhetken hääparille. Perinteinen häälahjaidea, joka soveltuu lähes jokaiselle hääparille. Kukapa ei nauttisi kunnon hemmottelusta yhdessä oman rakkaan kanssa.  
  • Yö lasi-iglussa Napapiirillä on romanttinen häälahjaidea vailla vertaa. Parhaassa tapauksessa hääpari pääsee ihailemaan upeita revontulia omasta sängystä lasiakaton alla.

Kirjoittaja: Essi

Kaipaatko lisää häälahjaideoita? Lue myös Vuoden 2021 kuumimmat häälahjauutuudet.

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *