häälahjalista, häälahjatrendit, TOP häälahjat, Yleiset häälahjaideat

Parhaat häälahjat 2018: Uskallatko valita listan ulkopuolelta?

 

Mikä tekee häälahjasta ikimuistoisen ja saa hääparin nostamaan juuri sinun pakettisi esiin kaiken muun keskeltä? Lyhyesti sanottuna parhaat häälahjat ovat yleensä joko aidosti hyödyllisiä tai täynnä positiivisia tunteita ja muistoja, täydellisessä tapauksessa jopa molempia.

Lahjalistaa luodessaan hääpari ehdottaa vieraille yleensä käytännöllisiä, jokapäiväisiä välineitä esimerkiksi uuden kodin keittiökaluston täydennykseksi. Positiivisia tunteita herättäviä lahjoja on kuitenkin vaikea pyytää geneerisellä listalla, eikä tuleva aviopari osaa jokaisen vieraan kohdalla miettiä, mikä lahja olisi kultakin se ihanin valinta.

Varmaa kuitenkin on, että lahjan valitseminen listan ulkopuoleltakin on sallittua, jopa toivottua oikean lahjan löytyessä. Osa lahjan saamisen ihanuudesta tulee sen yllättävyydestä, eikä toivomuslistan tuotteista saa samanlaista fiilistä kuin aidosti erilaisesta valinnasta. Omalaatuinen lahja myös paljastaa, ettet valinnut lahjaasi laiskasti ennalta määrättyjen ideoiden joukosta.

Yhteiskuva ilahduttaa aina

Oletteko tunteneet jo kauan morsiamen ja/tai sulhasen kanssa? Kauniisti kehystetty kuva sinusta heidän kanssaan (tai pelkästä hääparista) on tunteita herättävä lahja, joka muistuttaa hyvistä yhteisistä ajoista. Lisäpisteitä tippuu varsinkin, jos saat sovitettua kehyksiin tulevan avioparin molemmat osapuolet erityisellä hetkellä.

Tunnearvoa pursuavat tavarat kertovat ystävyydestänne

Löytyykö kaapistasi jotain, jolla on tunnearvoa sekä sinulle että morsiamelle ja/tai sulhaselle? Nuoruudessa läpiluukutettu kasettikokoelma, lapsuus- tai teinivuosien yhteinen päiväkirja, you name it! Tällaisen lahjan antaminen nostaa tunteet pintaan varsinkin, kun lahjan saaja tietää sen merkitsevän paljon myös sinulle.

Panosta laatuun

Jos ostat uutta tavaraa, varmista, että se kestää. Mikään ei ole inhottavampaa kuin ottaa vastaan tuote, joka pettää tai hajoaa pian käyttöönoton jälkeen tai pahimmassa tapauksessa ei toimi alkuunkaan. Laadukkaiden merkkien korkeille hinnoille on yleensä syynsä. Häälahjan palauttaminen ja vaihtaminen liikkeessä tuottaa aina turhaa lisätyötä arjen keskelle, eikä kuittien kanssa pelaaminen ole mukavaa: et varmastikaan halua hääparin tietävän, kuinka vähän rahaa sijoitit halvimpaan löytämääsi tehosekoittimeen.

Tie sydämeen käy vatsan kautta

Romanttiset herkutteluhetket ovat harvoin toivottu, mutta aina tervetullut yllätys. Yksinkertainen, mutta ajatuksella ja lämmöllä valmisteltu lahjaidea on kaunis piknik- tai herkkukori hääpäivän jälkeisiin hetkiin nautittavaksi. Koriin voi piilottaa mukaan myös muistoja makuhetkistä, joilla on oma tarinansa sinun ja hääparin ystävyydessä.

Uusia muistoja elämysten parissa

Aineettomat lahjat ovat aina odottamaton yllätys, joka ei jää lojumaan keittiöhyllyn perälle. Näihin kuuluu niin yhteisiä hierontahetkiä kuin myös laskuvarjohyppyjä, joten hääparin näköisen lahjan valintaan kannattaa käyttää runsaasti aikaa. Elämyslahjojen sivuilta löytyy satoja aineettomia häälahjaideoita sinulle, joka et halua kuormittaa tulevan avioparin arkea ylimääräisellä materialla.

 

 

Artikkelin on sponsoroinut Elämyslahjat.fi. Katso lisätietoa valittavissa olevista elämyksistä suoraan yrityksen sivuilta.

 

Lue myös Heinäkuu on hääkuukausi… Mutta mitä hankkisin lahjaksi?

Saatat myös pitää...